Одна з найяскравіших представниць українського телебачення Леся Нікітюк ошелешила шанувальників зміною зачіски.

Артистка поділилася з передплатниками секретом жіночого щастя і дала слушну пораду всім любителькам шукати проблеми там, де їх немає.

Так, Леся Нікітюк постала в кадрі в сукні блакитного кольору з відкритою зоною декольте. Але увагу фанатів привернув не стільки наряд знаменитості, скільки її оригінальна зачіска.

Дрібні об'ємні кучері надали її образу оригінальності, а також, на думку фоловерів, зробили її схожою на Мальвіну. У підписі до кадрів зірка ТБ звернулася до дівчат і пояснила, що якщо вони хочуть бути щасливими, то не потрібно себе "накручувати".

"Сучасна Мальвіна 😍", "На Барбі схожа 🔥","З кучеряхами просто бомбезно"," Барбі - нервово відпочиває😍 " - відзначили гості сторінки знаменитої блондинки. Не обійшлося і без порівнянь зачіски знаменитості зі "вибухом на макаронній фабриці": "Лесюня, зніми з голови Доширак!😂".

Варто відзначити, що останнім часом хейтери часто обговорюють зовнішність Лесі Нікітюк і говорять про те, що телеведуча зробила ринопластику, змінивши форму носа. Виною тому знімки, які з'являються в її Instagram-акаунті і на яких вона не зовсім схожа на себе.

При цьому сама телеведуча з гумором ставиться до висновків "диванних експертів по красі і стилю" і з іронією "зізнається" в тому, що зробила зі своїм обличчям:

Раніше "Hyser" писав про те, що ЛНікітюк одягла розкішну сукню і похвалилася вирізом до пупка.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла забавну перуку і удостоїлася порівняння з популярною мешканкою водойм.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк розповіла про те, як змінилося її життя в силу зростаючої популярності і повідомила, що стало з її целюлітом.