Народний депутат і лідер фракції "Батьківщина" відвідала Вінницьку область

Щорічно в Україні відзначається свято першого снопа, який також називається Зажинками. Таке свято На Вінниччині відвідала знаменита народний депутат України та Голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Там вона виступила з промовою перед народом. Про це політик повідомила на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, на святі у Вінницькій області, яке відвідала Тимошенко, за її словами, свято було, але святкового настрою не було. Тимошенко зазначила, що багато українців зараз стурбовані прийнятими урядом реформами.

Справа в тому, що зараз жителі сіл серйозно турбуються, тому, що вони починають збір врожаю, проте не знають, чи зможуть вони наступної весни починати засівати свої поля через вступила недавно в силу ініціативи про відкриття ринку землі.

Тимошенко на святі. Фото: Facebook

Спілкуючись з народом, Тимошенко та її партія боротимуться за кожен клаптик землі, і не дозволить зганяти українців з їхніх полів. Юлія Тимошенко є одним з найзатятіших противників відкриття ринку землі в парламенті.

Тимошенко на святі. Фото: Facebook

Нагадаємо, нещодавно Юлія Тимошенко виступала у Верховній Раді із заявою, якою розсмішила народних депутатів. Вона висловлювалася щодо запропонованого президентом України Володимиром Зеленським законопроекту №5599 про деолігархізацію.

У своїй промові народний депутат заявила, що її складно звинуватити в тому, що вона виступає за олігархів. Парламентарі, однак, не сприйняли таку заяву Тимошенко серйозно і почали сміятися аплодувати. Коли нардепи заспокоїлися, Тимошенко продовжила промову, заявивши, що вона сиділа у в'язниці з подачі олігархів, в той час, як "95-й квартал" виступав у олігархів на корпоративах.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що соратницю Тимошенко спіймали на відпочинку за більш ніж 750 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, які у ринку землі плюси, мінуси і прогнози.

Також "Hyser" писав, що Ілля Ківа влаштував підпал на Подолі і погрозив українцям.