У мікроблозі популярного українського телеведучого Слави Соломки з'явилося цікаве фото, яким він спробував розставити всі крапки над "і" в питанні свого особистого життя. У кадрі зірка ТБ позував з екс-учасницею роментичного телепроекту "Холостяк" - Адель Асанті.

Як відомо, вона перестала боротися за серце «холостяка» Михайла Заливако і пішла з проекту самостійно. Тоді дівчина пояснила своє рішення тим, що не хоче завойовувати головного героя в атмосфері жорсткої жіночої конкуренції.

А коли в акаунті слави Соломки з'явилося фото зі спокусливою красунею, користувачі соцмереж почали моментально обговорювати, які стосунки пов'язують двох медійних персон. Сам телеведучий інтригуюче заявив: "Моя нова пасія! Ми з Адель просто ідеальна пара!) Що б ви мені про неї тут не розповідали, для мене вона прекрасна! ❤️❤️❤️».

У коментарях до посту фоловери оцінили нову зіркову пару: "Звичайно вона прекрасна☺❤️", "Нікого не повинно турбувати, якщо ти віддав їй своє серця, а вона підкорила тебе татухами, це тільки вибір❤️❤️❤️🔥🔥🔥😍😍😍".

До слова, на своїй сторінці в Instagram Адель відповіла на питання фоловерів про те, що чому Слава Соломка для неї - ідеальний вибір.

Як відомо, Адель була однією з найскандальніших учасницею проекту, оскільки до приходу на шоу знімалася у фільмах "для дорослих". Крім того, в проекті "Без комплексів" з Ганною Олицькою вона розповіла про те, що страждала про наркотичну залежність:

Раніше "Hyser" писав про те, що Олександр Цекало посварився з друзями через молоду дружину.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк потішила шанувальників знімком з привабливим чоловіком.

Нагадуємо, що телемандрівник Дмитро Комаров показав, як його вимотала чергова подорож.