Роздобути серце цих красенів мріють всі дівчата. Успішні і відбулися, а значить багаті, впливові, красиві, але поки самотні - ці чоловіки поки в пошуках своєї супутниці життя.

1) Святослав Вакарчук.

Ще рік тому на всі питання про особисте життя відомий український музикант відповідав тільки одне: "у мене є сім'я, і я щасливий". Ось тільки недавно, 12 червня, фронтмен рок-групи "Океан Ельзи" і екс-глава політичної партії " Голос" заявив про розрив відносин з дружиною Лялею Фонарьовою.

2) Андре Тан.

Пара Андре Тана і Аліни Харечко, які перебували у шлюбі більше 9 років, в травні 2021 року офіційно розлучилися. Чоловік бере активну участь у вихованні спільної дочки, тому майбутньої коханої доведеться миритися з тим, що весь вільний час він їй посвещать не буде. Крім того, Андре Тан не на жарт захоплений модою і це хобі стало його сенсом життя. Крім того, знаменитість занесли до Книги рекордів Гінесса України як наймолодшого і перспективного дизайнера країни.

3) Михайло Хома (Дзідзьо)

У квітні фронтмен групи DZIDZIO Михайло Хома оголосив про розлучення зі своєю дружиною, співачкою SLAVIA — Ярославою. У 2009 році він разом з Олегом Турко (Лесик), за підтримки свого старого друга Андрія Кузьменка, створив свій колектив і відтоді знаменитість підкорює українську сцену.

Раніше "Hyser" писав про те, що шоумен Гарік Харламов помітно змінився під час свого холостяцького життя.

Також наш портал повідомляв, що дочка Тіматі не злюбила його дівчину з "Холостяка".

Нагадувати, співачка Настя Каменських зізналася, чому майже не бачиться з Потапом.