Співачка Тіна Кароль нечасто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя, а ось про творчі досягнення говорить регулярно. А днями в мережі з'явилося нове фото, на якому вона постала з оновленим кольором волосся, що викликало бурхливу реакцію фанатів.

Знімок був опублікував в акаунті Олега Машуковського-українського зіркового стиліста і перукаря. Уважні фоловери з'ясували, що змінений імідж Тіни Кароль – це результат використання спеціального Instagram-ефекту.

В руках артистка тримала м'яку іграшку у вигляді Монокуми - плюшевого робота-ведмедя з популярної японської комп'ютерної гри Danganronpa. У підписі до фото друг співачки зазначив: "Скоро потрібно буде створювати окрему сторінку для наших фото 😍".

Фото було зроблено під час візиту виконавиці хіта» знайти своїх " В WhyNot House - арт-резиденцію "Gorn gallery", в якій живуть топові українські блогери. До слова, Олег Машуковський є креативним продюсером і партнером проекту.

До цього на сторінці блогера були розміщені яскраві відеозвіти про зустріч зі знаменитою гостею:

У коментарях до посту фоловери оцінили блогерські здібності Тіни Кароль і її зовнішній вигляд численними компліментами:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася ідеальною фігурою в сукні з глибоким розрізом.

Також наш портал розповів про те, що Слава Камінська поділилася з шанувальниками подробицями свого стану здоров'я.

Нагадуємо, що Михайло Поплавський показав, як любить український борщ і в компанії молодої дівчини долучився до блогерської культури.