У мережі показали повністю перероблений класичний український автомобіль

"Запорожець"був і залишатиметься найбільш культовим автомобілем, який коли-небудь вироблявся на території України. Модельний ряд ЗАЗ як і раніше любимо величезною кількістю автолюбителів, які, крім усього іншого, розкривають потенціал машини через різні модифікації. Одну з подібних модифікацій в мережі показав Instagram-аккаунт "monsters.offroad".

Так, основною "фішкою" "Запорожця" в радянські роки було те, що це найдоступніший масовий автомобіль для радянських автолюбителів. Однак автомобільчик таїв в собі інший чималий плюс, який багато хто упускає-незважаючи на те, що це компактне легке купе зі слабким двигуном, всі три "Запорожця" відмінно показували себе на бездоріжжі за рахунок комбінації декількох факторів.

Першим фактором була мала вага автомобіля. За рахунок цього, навіть незважаючи на те, що двигун за сьогоднішніми мірками виглядає неймовірно слабким, автомобіль відносно комфортно міг пересуватися. Другий фактор-заднемоторная компоновка, у якій був, мабуть, швидше випадковий ефект. Справа в тому, що привід у "Запорожця" задній, і, виходить, що двигун, який становить чималу частину ваги автомобіля, тиснув на задню вісь, за рахунок чого зчеплення машини з дорогою відчутно поліпшувалося.

Однак, деяким автолюбителям не вистачає позашляхового потенціалу оригінальної машини, тому "Запорожець" може перетворитися і на справжній монстр-трак. На опублікованій фотографії видно, що автомобільчик поставили на мости від якогось іншого позашляховика, що істотно збільшило кліренс автомобіля і досить цікаво вплинуло на зовнішній вигляд. Автомобіль підготовлений до бездоріжжя, тому нижня частина кузова оброблена нефарбованим металом, на капоті встановлена додаткова оптика. Мабуть, власник машини шанувальник активних видів відпочинку, оскільки на даху встановлений додатковий багажник.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали незвичайний"Запорожець" -спорткар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали унікальний стильний кабріолет на основі "Запорожця".

Також "Hyser" писав, що Tesla заявила про те, що випустить Найдешевший електрокар, який по зовнішності нагадує Mazda.