У мережі показали, як "працює" співробітник парковки в Україні

По всій Україні на самих звичайних професіях трудиться величезна кількість людей, однак, як видно, не всі робітники трудяться дуже вже сумлінно. Відеозапис, на якому зображений подібний безвідповідальний працівник опублікував Twitter-аккаунт "out of context Ukraine".

Так, на відео зображений працівник парковки, який стоїть на одному місці. Чоловік, судячи з усього, знаходиться під дією якихось сильних психоактивних речовин, оскільки для нього, по всій видимості, потрібно чимало зусиль для того, щоб просто утриматися на ногах. Користувачів мережі цей ролик неабияк повеселив:

"В режимі очікування"; "йде оновлення, чекайте"; " сольовий!"; "Метандоновий наркет, та не може бути..."; " тане під сонцем!"; "Закладку на парковці знайшов і знищив перорально)"; " це всі ваші щеплення!"; "Поплавило";" Працівник місяця " — відреагували на пост користувачі Twitter. Крім того, один з коментаторів зазначив, що цього паркувальника в такому ж стані він бачить регулярно, так що це не якась надзвичайна ситуація.

Нагадаємо, що частіше таких неприємних відеороликів в мережі потрапляють відеоролики з тваринами, які завжди можуть розвеселити і підняти настрій. Так, один користувач мережі відобразив, як кіт зробив масаж своїй кішці.

Котячий масаж являє собою топтання подушечками лапок по тому, хто або що дуже подобається коту або кішці. При цьому вусатий вихованець зазвичай ще й мурчить. Так, в мережі опублікували ролик, на якому зображені кіт і кішка, друга підставила коту живіт, а другий його "топче".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у поїзда "Одеса-Маріуполь" прямо на ходу випало вікно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Туреччині на пляжах почали продавати улюблені ласощі українських туристів-кукурудзу.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, як українські правоохоронці "утилізують" самого пенсіонерки".