Незважаючи на те, що зараз літо в самому розпалі, над Кримським півостровом пройшов сильний град

Літо поступово наближається до своєї середини, що, однак, не заважає відбуватися різним сюрпризам природи, таким як град. Так, у понеділок, 12 липня, на курортах Крим пройшов досить великий град, який в основному зачепив південну частину півострова, населені пункти Балаклава і Севастополь. Про це повідомляє Інформаційний портал "OBOZREVATEL".

Велика кількість очевидців зняли момент випадання граду, багато з них знаходилися на пляжах. При цьому очевидці розповідають, що в Балаклаві випали з неба шматочки льоду за розмірами досягали вишні.

З огляду на, що багатьох відпочиваючих стихія застала зненацька, прямо на пляжі, ретируватися їм довелося в поспіху, в якості захисту використовуючи такі речі як парасольки, рушники та інші підручні предмети. Велика частина людей сховалася під навісами, а дорослі прикривали дітей.

Крім того, в мережі з'явилися фотографії, на яких зображений пляж Севастополя, який градом засипало настільки сильно, що виглядає, ніби на пляж тільки що випала велика кількість снігу.

За кілька годин до того, як безпосередньо випав град, в Криму оголосили про штормове попередження. Правда, очікувалося, що півострів будуть поливати зливи з грозами, супроводжувані шквальним вітром, проте до цього, як видно, додався ще й град. Крім того, в Криму як і раніше зберігається висока ймовірність підтоплень.

Відомо, що у вівторок, 13 липня, на півострові також буде потенційно небезпечна погода, при якій вітер буде розвивати 20-25 метрів в секунду.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що жителі Криму почали скаржитися на відпочиваючих, які приїжджають з Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що туристи залишилися серйозно незадоволені якістю води в Бердянську.

Також "Hyser" писав, що Західну частину України також прийшли сильні зливи, що стали причиною потопів.