У вівторок, 13 липня 2021 року, в Борисполі Київської області сталося серйозне дорожньо-транспортна пригода за участю величезних вантажівок. Повідомляється, що на трасі сталося зіткнення трьох вантажних автомобілів, в результаті чого один з водіїв загинув на місці.

Про це повідомляють на каналі "dtp.kiev.ua" у соціальній мережі Telegram.

Стало відомо конкретне місце розташування, де сталася страшна транспортна пригода. Так, аварія з трьома вантажівками сталася на Кільцевій дорозі у напрямку в бік міста Харкова. Саме там зіткнулися величезні фури, що призвело до жахливих наслідків.

Відомо, що в результаті зіткнення один з водіїв виявився заблокованим в кабіні вантажівки. На місце прибули медики швидкої допомоги, співробітники рятувальної служби та працівники правоохоронних органів.

Рятувальники, які швидко приїхали на місце дорожньої аварії, змушені були застосовувати спеціальний інструмент, щоб звільнити водія з кабіни. Всі причини та обставини жахливої аварії на дорозі встановлюватимуть слідчі.

На даний момент стало відомо, що зараз розглядається рішення щодо кваліфікації події за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У статті йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, через що потерпілий позбувся життя.

Відповідно до даної статті буде покарання, яке має на увазі під собою позбавлення волі на строк до 8 років. Також йдеться про те, що рух транспорту на цій ділянці дороги, де сталася дана аварія, на даний момент паралізовано.

Нагадаємо, що у Київській області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода з маршруткою, в результаті якої пасажири отримали серйозні травми.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Львівській області 11-тирічна дитина, яка віз п'яного батька на машині на задньому сидінні, загинула через ДТП у зв'язку з втратою керування.

Також портал "Hyser" писав, що на Житомирській трасі під Києвом сталася аварія за участю вантажного автомобіля і автобуса.