У мережі українець виставив на продаж "Запорожець" в практично ідеальному стані.

Вже пройшло дуже багато років, з тих пір, як "Запорожець"був актуальною і популярною моделлю, проте, здається, пройде ще багато років, і в Україні продовжать виявляти "капсули часу" з "запорожцями", що збереглися в ідеальному стані. Один з таких автомобілів на продаж виставив Користувач на одному з сервісів по продажу речей.

Так, на продаж була виставлена радянська і українська класика-ЗАЗ-966 "Запорожець", який в народі також називають "вухатим". Виставлений на продаж автомобіль був випущений в 1972 році, проте незважаючи на майже 50-річний вік, машина знаходиться практично в ідеальному стані.

Запорожець. Фото: OLX

Справа в тому, що, як розповідає власник, його дідусь, колишній володар "Запорожця", любив цей автомобіль і зберігав його у відмінному стані. Продавець зазначає, що машина знаходиться в ідеальному стані і підійде справжнім цінителям.

Пробіг автомобіля складає всього лише 27 тисяч кілометрів. На машині немає ні сліду іржі, Електрика знаходиться в ідеальному стані, двигун теж. Єдиний мінус-це невеликі вм'ятини на капоті "Запорожця", однак це, по-перше, без особливих зусиль виправляється, а по-друге анітрохи не псує зовнішній вигляд машини.

При цьому цікаво, що проїдеться автомобіль за дійсно порівняно невелику суму — всього 600 доларів. Справа в тому, що останнім часом, з якоїсь причини, багато автолюбителів почали виставляти "Запорожці" в схожому стані, при цьому просячи за них тисячі доларів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських автомобілістів попередили про те, що штрафи тепер працюватимуть дещо по-іншому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали незвичайний "горбатий Запорожець", який умілець перетворив на потужний позашляховик.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали незвичайний спорткар, що виглядає як "Запорожець".