На Одеському курорті вертоліт відомого бізнесмена створив небезпечну ситуацію для туристів.

Як повідомляють туристи, що біля курортного міста Грибівки вертоліт відомого бізнесмена мало не зніс цілий кемпінг. Він створив дуже небезпечну ситуацію, в якій запросто могли постраждати десятки людей.

"Від потоку вітру у наших сусідів намет зрівняло з землею, і хлопчика, який знаходився в ній, вдарили кріплення. Зламало повністю намет. І тут відривається парасолька і з шаленою швидкістю летить в нашу сторону, пробиває намет і летить в мого сина і мене", - розповіла відпочиваюча.

Відомо, що в результат ніхто з туристів не постраждав. Після цього пілоти вертольота стали заходити на посадку з іншого боку, щоб не повторити таку ситуацію. Адже від такого сильного потоку вітру могли постраждати люди.

За даними держреєстру вертоліт Eurocopter EC155B1 з реєстраційним номером UR-ICH належить Одеському бізнесменові. Він є засновником і генеральним директором фармацевтичної компанії "ІнтерХім". Йдеться про Анатолія Редеру.

Зараз літальний апарат використовується ТОВ "Челендж Аеро Юкрейн".

Після було встановлено, що посадочне місце для вертольота в селищі Грибівка не має ніяких дозволяючих сертифікатів. Але в той же час пілоти мали повне право здійснити там посадку вертольота.

Радує тільки те, що така ситуація не закінчилася людськими жертвами. Адже потоки вітру від вертольота дуже великої сили і могли знести не один намет з людьми. Більше деталей цієї події на даний момент невідомо. Люди не стали звертатися в правоохоронні органи.

Раніше Hyser писав про те, що туристка показала, як насправді виглядають одеські пляжі, дуже багато водоростей.

Також писали, що курортники розповіли про обстановку в Бердянську.

Нагадаємо, що у поїзді "Одеса-Маріуполь" находу випало вікно.