Українців попередили про те, що на курорті Затока виявили небезпеку для відпочиваючих.

У самий розпал туристичного сезону на морських курортах України раз у раз відбуваються якісь зто конфузи. Кирріловка буквально загрузла в комарах та інших комах, які не дають нормально відпочити. У Бердянську відпочиваючі скаржаться на велику кількість медуз. Море схоже більше на желе через них. І ось дійшла черга до Затоки.

Так, серйозні відхилення від гігієнічних норм виявлені на узбережжі популярного чорноморського курорту Затока Білгород-Дністровського району Одеської області.

Відзначається, що в певних контрольних точках на 22 офіційних пляжах Одеси і регіону були відібрані проби — для проведення лабораторних досліджень стану якості морської води. Всього відібрано 139 проб, з них 93 — на санітарно-мікробіологічні та 46 — на санітарно-хімічні показники.

"Не відповідають гігієнічним вимогам три проби морської води за санітарно-мікробіологічними показниками в смт. Затока: прибережні зони районів "Центральний" « "Сонячний" і " Лиманський», - констатували в названому центрі.

Це говорить про те, що купання в такій воді дуже небезпечно для організму людини і може спровокувати багато захворювань. Також така вода неймовірно небезпечні для дітей, які більшою мірою схильні до різних захворювань, ніж дорослі люди.

Тому краще поки відмовитися від купання в такій морській воді. Дослідники тепер будуть займатися цим питанням і якщо наступні аналізи покажуть вже хороший результат, тоді вода не несе ніякої небезпеки для людей. Але поки потрібно просто почекати і не наражати своє здоров'я на небезпеку.

Раніше Hyser писав про те, що у Криму знову випав град.

Також писали, що українці показали, що відбувається на одеських пляжах.

Нагадаємо, що у мережі показали наслідки негоди на Прикарпатті.