Збірна України з футболу стала учасником чергового гучного скандалу

Останнім часом, з урахуванням уваги, яка приділяється зараз спортсменам зі збірної України з футбол, в українських футболістів виникає все більше питання щодо їхнього почуття патріотизму. Так, нещодавно українські спортсмени знову опинилися в центрі гучного скандалу через фотографію, опубліковану в Instagram-акаунті Віталія Миколенко.

Так, у своєму профілі він деякий час тому опублікував фотографію, на якій він, а також його товариш по команді, Роман Яремчук, зробили спільну фотографію з відомим російським репером Василем Вакуленком, більш відомим під псевдонімом Баста. Цей знімок викликав обурення з боку багатьох українських уболівальників, оскільки Баста підтримував анексію Криму і дав там кілька концертів після окупації.

Користувачі мережі відреагували вкрай негативно. Один, наприклад, запропонував відправити Миколенка і Яремчука на військову службу. Інший користувач написав, що у нього склалося враження, ніби Яремчука змусили сфотографуватися Баста і Віталій.

Нагадаємо, не так давно в Києві повинен був відбутися концерт знаменитого російського репера Басти. Однак, велика кількість українців виявилися вкрай незадоволені приїздом музиканта в українську столицю. В результаті виступ Басти опинився під загрозою зриву через мітингувальників.

Концерт мав відбутися в концерт-холі "StereoPlaza", проте перед ним зібралися активісти, які вимагали скасування виступу російського виконавця в Києві.

Ще досить давно СБУ наклало заборону на в'їзд в Україну для Басти, проте у вересні минулого року санкції минули і репер зміг в'їхати на територію України на законних підставах. Зрештою концерт артиста все ж стався.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явився відеоролик, на якому відображена реакція сина принца Вільяма на гол Англії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заяви Володимира Путіна висміяли карикатурою.

Також "Hyser" писав, що Володимир Путін назвав Україну найбіднішою державою Європи.