Потап і Настя Каменських показали, як проводять час на відпочинку

Відомий репер Олексій Потапенко і співачка Настя Каменських є однією з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу. Подружжя часто радують фанатів новими яскравими знімками. Цього разу зірки показали, як коротають час удвох на розкішній яхті. Відповідний ролик опублікували на одній з фан сторінок артистки в instagram.

Сезон відпусток у самому розпалі, українці масово відправляються на відпочинок до моря. Не упустили свій шанс відпочити від зіркових турбот і Настя Каменських з Потапом. Пара вирішила насолодитися прогулянкою на розкішній яхті.

На відзнятому Потапом Відео його дружина Настя Каменських позує в крихітному купальнику блакитного кольору, стоячи на краю яхти. Волосся співачки розвиває вітер, а навколо море і райські острови. Судячи з відео відпочинок у пари вдався на славу.

Варто відзначити, що це не єдині кадри, якими Потап і Настя поділилися з шанувальниками. Так, на своїй сторінці Каменських опублікувала миле фото, на якому вони з чоловіком лежать на шезлонгах. Потап в цей час насолоджується стиглим і соковитим кавуном.

"Ну що може бути краще, ніж коханий з кавуном 😂", - підписала знімок Каменських.

Деякі шанувальники навіть переплутали Настю Каменських і подумали, що Потап проводить час з Кім Кардаш'ян.

"Мені здалося що це Кім Кардаш'ян", "гарного відпочинку🔥 🙌❤️", "класна пара❤️", "дуже красиві фото виходять коли фоткаються двоє закоханих людей❤️", - написали під фото.