Зовсім недавно стало відомо, що на трасі Київ-Одеса стався неприємний інцидент. Через велику кількість злив на трасі стався зсув, через який довелося обмежити рух.

Про це повідомляє портал "Главком"

За територією Києва, тобто в інших містах, були великі зливи і навіть місцями град. Ці погодні умови дуже погано відобразилися на дорогах України, особливо на трасі Київ-Одеса, яку свого часу так довго стелили.

Через величезний зсув прийшлось перекрити дорогу. У тій частині, де організувався зсув, можна спостерігати моторошну картину, через це права сторона повністю ізольована, і автомобілісти ніяк не зможуть там проїхати.

За словами автодорожньої служби Одеської області, на трасі Київ-Одеса утворився зсув, який спровокували сильні дощі і несприятлива погода.

Зрушення
Зрушення

Цей неймовірний зсув стався на немаленькій ділянці траси, яка знаходиться біля села Троїцьке, Подільський район.

Як сказали в дорожній службі України, на трасі Київ-Одеса М-05, 337 кілометр, біля села Троїцьке виникла деформація дорожнього покриття через затяжні опади.

Що стосується дорожніх робіт, то робітники вже на місці, вони намагаються якомога швидше виправити цю ситуацію, але дивлячись на цей інцидент, можна припустити, що дорожні роботи можуть дещо затягнуться.

На ділянці, де утворився зсув, цілодобово працює більше 10 одиниць спеціальної техніки і дуже багато фахівців, які знають толк у своїй справі. Роботи по заміні перезволоженого грунту йдуть повним ходом. І самі працівники повідомляють, що на даний момент вже вдалося замінити понад 2200 м3 перезволоженого ґрунту.

Роботи
Роботи

Всі дуже сподіваються, що в найближчі терміни у робітників вийде виправити ситуацію, так як літо - в самому розпалі. Багато людей частенько їздять в Одесу на відпочинок до моря, щоб відпочити від столичної суєти.

Нагадаємо, що зовсім недавно повідомили про те, що з 2027 року можуть заборонити автомобілі з ДВС.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", під Києвом стався страшний інцидент-дітей запхали в багажник.

Також портал "Hyser" писав, що в Борисполі сталася масштабна ДТП з фурами.