Українці продовжують страждати від навали медуз в Кирилівці.

Цього року кількість медуз в Азовському морі як ніколи дуже велика. Люди постійно скаржаться на це. Судячи з опублікованих відео і фото вода моря перетворилася на незрозуміле желе. Зайти в воду просто неможливо. Як розповідають відпочиваючі, що плавати можна тільки на матраці. До теж багато хто вже отримав сильні опіки тіла.

На цей раз стало відомо про те, що після купання на тілі маленької дівчинки з'явилися червоні плями. Як виявилося, що це теж опіки від медуз. Фото дитини з'явилося в соціальній мережі і тут же викликало масу обурень.

Дівчинка купалася в морі на пляжі Кирилівки, після чого дорослі побачили сильну алергічну реакцію на її тілі.

"Дівчинка гралася у воді, а коли вийшла, рідні побачили на її тілі червоні плями. Хоч медуз поруч у воді не було, грішать все-таки на них", - йдеться в повідомленні.

Щоб допомогти дитині випробували багато різних засобів, але алергічну реакцію вдалося прибрати не відразу.

у Кирилівці після купання у дитини пішла моторошна алергічна реакція, фото: скріншот

у Кирилівці після купання у дитини пішла моторошна алергічна реакція, фото: скріншот

Лікарі попереджають, що контакт з медузами може бути дуже небезпечний для людини. Якщо з'являються такі сильні опіки, то потрібно терміново звертатися до лікаря. Так як ситуація в будь-який момент може значно погіршитися. Не варто експериментувати зі своїм здоров'ям.

Також не рекомендовано займатися самолікуванням. Тому що в більшості випадків потрібно комплексне обстеження, щоб усунути проблему.

Раніше Hyser писав про те, що українців попередили про велику проблему в Затоці, можна тільки засмагати.

Також писали, що у Бердянську курортники скаржаться на якість води.

Нагадаємо, що на українських курортах зафіксовано навалу змій.