Софія Ротару днями виступила в Запоріжжі. Співачка розчарувала шанувальників своїм виглядом.

17 липня в Запоріжжі відбувся концерт, присвячений Дню металурга. На стадіоні "Славутич-Арена" виступили Tayanna, група MOZGI і Софія Ротару. Легендарна виконавиця порадувала фанатів своїми хітами "Червона рута", "Лаванда", "Хуторянка", "Одна калина" та іншими.

Деяким шанувальникам після концерту вдалося зробити селфі з Ротару на пам'ять. Таке фото було розміщено у фан-групі виконавиці в Instagram.

На цій фотографії Софія Михайлівна відображена міді-сукня чорного кольору з дрібним білим принтом. Взута артистка в білі кеди. Схоже, 73-річній співачці важко ходити у взутті на підборах, тому вона віддає перевагу спортивному взуттю.

Відзначимо, що на живому фото після концерту Софія Михайлівна має далеко не такий квітучий вигляд, як на знімках у своєму мікроблозі. Перед публікацією в соцмережі фотографії артистки ретельно ретушуються, тому на них Ротару не даси і більше 30-ти. Однак на фото з фанаткою видно, що обличчя Софії Михайлівни покривають зморшки, а її волосся виглядає жирним і брудним.

І все одно, виступ Ротару став великим подарунком для шанувальників артистки. Справа в тому, що в силу свого віку і здоров'я, що похитнулося, в останні роки Софія Михайлівна практично не виступає на сцені і відмовляється від зйомок в телевізійних концертах.

Як повідомлялося раніше, Софія Ротару показала, як виглядає без макіяжу. Шанувальники зірки в шоці.

Hyser також писав, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав, що відбувається за лаштунками під час концерту легендарної виконавиці.