Настя Каменських поділилася постільним знімком у білизні

Настя Каменських є однією з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу. За життям і творчістю співачки стежать мільйони шанувальників. Сама артистка, незважаючи на те що заміжня, любить підігріти інтерес фанатів пікантними знімками. Цього разу вона похвалилася прозорою білизною, лежачи в ліжку. Відповідний знімок з'явився в сторіс на її сторінці в instagram.

Після довгого робочого дня Настя Каменських вирішила влаштувати невеликий фотосет в ліжку. Судячи зі знімка співачка вже вклалася спати, але, мабуть, вирішила розбурхати фантазії шанувальників на сон прийдешній.

Зірка похвалилася прозорою мереживною білизною і побажала користувачам мережі На добраніч. Варто відзначити, що чоловіча половина шанувальників Каменських навряд чи змогла спокійно заснути після побаченого.

До слова, Настя Каменських володіє розкішною фігурою і не соромиться при кожній можливості демонструвати її публіці. Так, нещодавно виконавиця постала перед шанувальниками в такому вигляді, в якому її мав би бачити тільки її чоловік Олексій Потапенко. На знімку Каменських позує без бюстгальтера лише прикривши "принади" руками. З одягу на знаменитості лише мереживні труси.

Звичайно Шанувальники не змогли пройти повз такого пікантного знімка і залишили багато коментарів. Деякі захопилися фігурою знаменитості, а інші розкритикували, зазначивши, що в такому вигляді вона повинна позувати лише перед своїм чоловіком.

"Питання? Кому це треба бачити! А це треба бачити тільки Потапу!", "Фігурка шикарна (та не стандартна - худорлява), але Настя дівчина ексклюзивної краси, вона запам'ятовується, харизматична, позитивна - загалом красуня🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських спантеличила позою в мініатюрному купальнику.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських похвалилася пляжним фото

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася формами в міні-шортах.