Внучка популярної української співачки Софії Ротару вирушила відпочивати за кордон. Але не одна, в компанії свого бойфренда-32-річного бізнесмена Дениса Жданова.

Софія Євдокименко і її коханий відзначили рік спільних відносин на одному із знаменитих італійських курортів – Портофіно. У мікроблогах дівчини та її обранця з'явилися яскраві кадри, на яких вони виглядають щасливими і закоханими:

Крім того, в акаунті спадкоємиці зоряного сімейства є фото і відеозвіти про прогулянки на тлі мальовничих пейзажів:

Софія Євдокименко, як правило, нечасто ділиться подробицями особистого життя і вважає за краще показувати фрагменти цікавих фотосесій. Дівчина давно і професійно займається моделінгом і досягла в цій справі великих успіхів. Вона співпрацює зі знаменитими фотографами і бере участь в різних фешн-проектах.

Що стосується ситуації на любовному фронті юної красуні, то до того, як стати коханою Дениса Жданова, вона перебувала у відносинах з французьким бізнесменом Франком Дюменілом. Молоді люди багато подорожували, а фанати були впевнені, що внучка Софії Ротару стане його дружиною. Але через деякий час стало відомо про їх розставання. Що послужило причиною краху романтичної ідилії-невідомо.

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Софії Ротару показала шанувальникам зворушливе фото з особистого архіву.

Також наш портал розповів про те, що син Софії Ротару повідомив про проблеми, з якими стикається його мама під час виступу на сцені.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару одягла міні-ліф і прогулялася по місту.