Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про травму, отриману на одному популярному шоу.

Повідомляється, що знаменитість взяла участь у зйомках новорічної передачі розважального шоу "Хто зверху", що особисто для неї закінчилося травмуванням ноги. Про цей інцидент Полякова розповіла в своїх Instagram Stories, все наочно показавши.


Перед камерою артистка постала без макіяжу в короткій червоній сукні в дрібний принт, а волосся розпустила. На кадрах Оля Полякова показала свою ногу з тугою пов'язкою, уточнивши, що у неї діагностували розтяжку зв'язок. Цю травму спричинило за собою те, що на згаданому шоу її змусили стрибати на підборах.

За словами артистки, вона злегка розгублена, адже найближчими днями у неї заплановані концерти і співачка не знає, як буде виступати в такому стані.


Також варто відзначити, що в кадр потрапила частина інтер'єру величезної прибудови в заміському будинку зірки. Там у неї розмістився красивий білий камін, а поруч з ним розташовані розкішні ковані стільці, плетені крісла і дерев'яний столик, а також вікна на всю стіну.

В цілому виглядає все дуже стильно і затишно. Безумовно можна сказати, що у артистки є смак, якщо, зрозуміло, вона сама займалася облаштуванням свого будинку, а не вдавалася до допомоги дизайнерів.

До слова, не тільки Оля Полякова напередодні вихідних пошкодила ногу, але і актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець - вона зламала кістку в стопі. Але це вже сталося вдома, випадково.

Раніше "Hyser" писав про те, що донька Олі Полякової з глибоким декольте показала роль автоматниці.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова топлес підтримала збірну України на Євро-2020.

Нагадуємо, що Оля Полякова в червоному міні-купальнику розлютила фанатів.