Настя Каменських у відвертому купальнику влаштувала пустощі з подружкою на терасі свого будинку

Популярна українська виконавиця Настя Каменських вміє підігріти інтерес шанувальників до своєї персони. Знаменитість регулярно публікує яскраві знімки в нескромних нарядах і відвертих купальниках. На цей раз співачка вирішила влаштувати "бійку сідниць" з подругою і показала все це фанатам. Відео опублікували на одній з фан-сторінок в instagram.

Настя Каменських ніколи не відрізнялася зайвою скромністю. Співачка любить яскраві і відверті вбрання, які нерідко "вганяють у фарбу" навіть її чоловіка Олексія Потапенко. Але варто відзначити, що співачці дійсно є що показати публіці і вона цим користується по максимуму.

Так, цього разу Каменських вирішила розбурхати уми шанувальників пікантним "танцем". Співачка в компанії своєї подруги влаштували буквально "бійку сідниць". Обидві дівчини у відвертих купальниках стоять спиною до камери похитуючи стегнами торкнулися один одного сідницями.
Співачка відпочивала на терасі свого будинку, тому можна припустити, що знімав настільки пікантні кадри її чоловік Потап, для якого такі пустотливі забави дружини вже стали звичними.
До слова, Настя Каменських володіє ідеальними формами і не соромиться демонструвати їх публіці. Так, нещодавно виконавиця поділилася знімком, на якому позує у відвертому купальнику у дворі свого будинку.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських зізналася, чому практично не бачиться з Потапом.

Також наш портал інформував, що телеведучий Володимир Остапчук після розлучення звернувся в поліцію: ділить дітей з дружиною.

Нагадаємо, що відомий комік дядя Жора вирішив одружитися вдруге і показав миле фото з обраницею.