У мережі показали цікаву фотографію, на якій зображена кинута " Волга"

"Волга"- це один з наймасовіших і популярних радянських і російських автомобілів, причому, судячи з усього, до такої міри, що машини можна знайти навіть в лісі. Фотографію, на якій зображена така "Волга", опублікував Instagram-аккаунт "auto.lost".

Так, на фотографії зображений сосновий ліс, кущі, і "Волга" ГАЗ-3110, яка в цих кущах стоїть. Автомобіль пофарбований в темно синій колір, через що складається враження, ніби це не автомобіль, а магічним чином виросла величезна Лісова ягода.

За яких обставин опинився в такій глушині невідомо. Один з користувачів мережі в коментарях під публікацією припустив, що, можливо, автомобіль колись викрали і кинули подалі від людських очей. Елі що машина одного разу заглохла на узбіччі і не завелася. Так чи інакше, варто відзначити, що автомобіль знаходиться в досить-таки хорошому стані, оскільки крім повністю цілого скління, що рідкість для кинутих машин, ЛКП знаходиться в досить хорошому стані, а на кузові немає ніяких слідів іржі.

Нагадаємо, що ГАЗ - 3110" Волга " випускалася вже після розпаду Радянського Союзу. Горьковський автомобільний завод виробляв дану модель в період з 1997 року по 2004 року, в якому стався рестайлінг моделі, що отримав індекс ГАЗ-31105.

ГАЗ-3110 змінив на конвеєрі відчутно застарілу модель ГАЗ-3102. 3110 оснащувався п'ятьма варіантами двигуна об'ємом від 2,1 до 2,5 літрів, які розвивали потужність від 90 до 131 кінських сил.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських автомобілістів попередили про те, що штрафи тепер працюватимуть дещо по-іншому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали незвичайний "горбатий Запорожець", який умілець перетворив на потужний позашляховик.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали незвичайний спорткар, що виглядає як "Запорожець".