Українських автомобілістів попередили про те, що за свої ТЗ доведеться викласти зайві гроші

Для відносно великої кількості українських автолюбитель існує необхідність виплачувати державі податок за свій транспортний засіб. Однак, в майбутньому, можливо, податки для автолюбителів зростуть в черговий раз. Про те, наскільки підвищиться податок на автомобіль повідомляє Інформаційний портал "Твоя МАШИНА".

Так, повідомляється, що в українському уряді планують ще раз підняти податки на транспортні засоби для українських автолюбителів. Варто, однак, відзначити, що більшу частину українців таке підвищення податку не торкнеться, оскільки зараз податком будуть обкладатися тільки транспортні засоби, вартість яких перевищує 2,25 мільйона гривень, що дорівнює 375 мінімальним зарплатам звичайного українця.

Тим не менш, в уряді також збираються відчутно знизити порогову вартість автомобіля, після якої він буде вважатися розкішшю. Якщо законопроект затвердять, то розкішшю вважатимуться ті автомобілі, вартість яких дорівнює 200 мінімальних зарплат, що дорівнює 1,2 мільйону гривень. Автори законопроекту вважають, що подібна ініціатива допоможе ефективно збільшити державний бюджет.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на фізичних осіб-підприємців будуть накладатися великі штрафи. Виписуватися штраф буде в тому випадку, якщо податкова служба виявлять, що свої підприємницькі платежі ФОП отримує на звичайну банківську карту. За таке порушення зі своєї кишені підприємцю потрібно буде дістати близько 85 тисяч гривень.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських автомобілістів попередили про те, що штрафи тепер працюватимуть дещо по-іншому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали незвичайний "горбатий Запорожець", який умілець перетворив на потужний позашляховик.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали незвичайний спорткар, що виглядає як "Запорожець".