Настя Каменських поділилася гарячими знімками з відпочинку

Співачка Настя Каменських і репер Олексій Потапенко, який більше відомий як Потап є однією з найяскравіших подружніх пар українського шоу-бізнесу. Шанувальники активно стежать за їх життям і творчістю, а пара регулярно радує їх новим контентом. Цього разу Каменських поділилася вельми пікантними знімками з відпочинку, якими спантеличила фанатів. Відповідні кадри зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Потап і Настя Каменських зараз, як більшість українців, полетіли відпочивати на закордонний курорт. Пара катається на яхтах і насолоджується літнім морським бризом. При цьому зоряна пара примудряється поєднувати відпочинок з роботою.

"Це велике щастя, мати можливість, відпочиваючи, працювати 😋 сьогодні ще одну сцену запалимо️️", - підписала публікацію Настя Каменських.

На нових знімках виконавиця позує в блакитному мікро-купальнику. Ймовірно пара вирішила прогулятися на яхті і влаштувала спекотну фотосесію. На першому фото Каменських позує стоячи, піднявши руки вгору, а на другому сидить, широко розставивши ноги в сторони. Цей знімок і викликав подив у шанувальників.

Деякі користувачі мережі відзначили, що поза їм нагадала прийом у гінеколога, а інші і зовсім порівняли співачку з балериною Анастасією Волочковою. Але крім критики знайшлося місце і компліментів.

"Ну, все, зі всіх сторін показала, до гінеколога можна вже і не ходити 😂", "Звідки купальник😍", "Другу фоту нагадало відразу Волочкову 😂", "Ну дуже красива дівчина 😍 фігура 🔥", "Є що показати 🔥🔥🔥", "Майже Настюшка Волочкова 😂ЖАРТ! Ти красуня NK 😍", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських в леопардових стрінгах влаштувала "бійку" сідниць з подругою.

Також наш портал інформував, що Олексій Потапенко публічно поцілувався з Олексієм Завгороднім.

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, чому практично не бачиться з Потапом.