У понеділок, 12 липня, в Рівненській області сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода

12 липня, у понеділок, на Рівненщині сталося смертельне дорожньо-транспортна пригода: на автомобільній трасі Київ-Чоп мікроавтобус Renault Trafic виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковим автомобілем Daewoo Lanos. В результаті зіткнення загинули 52-річні чоловік і жінка, їх Дворічна внучка змогла вижити, за її життя борються медичні працівники. Про це повідомляє iнформаційний портал "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що аварія трапилася в ніч з неділі на понеділок, тобто з 11 на 12 число. Біля села Грушвиця, приблизно о першій годині ночі, 21-річний уродженець Рівного на своєму мікроавтобусі вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з Daewoo Lanos. Удар був настільки сильний, Що від легкового автомобіля практично нічого не залишилося. Двоє його пасажирів, Наталю та Володимира Моспанов, з понівеченого автомобіля діставали співробітники ДСНС. Їх 2-річна внучка Єва, на щастя, вижила.

Її в терміновому порядку відправили в Рівненську обласну лікарню, у відділення реанімації. Медики діагностували у малятка переломи обох стегон, а також розриви печінки і селезінки. В даний момент дівчинка знаходиться під апаратом штучного дихання.

Медики не беруться давати ніяких прогнозів щодо її стану, перші 3-7 днів, за їхніми словами, є найскладнішим періодом, в якому можна тільки спостерігати.

Щодо винуватця дорожньо-транспортної пригоди, 21-річного водія мікроавтобуса, то він зараз з травмами перебуває в лікарні. Є інформація, що у слідчого виникли підозри щодо того, що водій міг бути в стані алкогольного сп'яніння, однак підтвердження цьому поки немає.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що під Києвом "Газель" протаранила маршрутне таксі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом сталася смертельна аварія, в якій загинуло дві людини, одна з яких — дитина.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, коли українські водії повинні проходити медогляди.