Під Києвом сталася серйозна ДТП зі смертельними наслідками з вини неадекватного водія

Водій, що рухався по автомобільній дорозі міста Яготин, що знаходиться під Києвом, на автомобілі Opel Ascona, в певний момент не впорався з керуванням і скоїв наїзд на пішохода, після чого влетів у автозаправну станцію. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний".

Повідомляється, що на місце події прибули співробітники правоохоронних органів і керівництво відділення поліції №2 міста Яготин, а також слідчі Бориспільського районного управління поліції.

На місце події також прибули медики, які забрали постраждалу 62-річну місцеву жительку і доставили її в Бориспільську лікарню, проте там вона померла від отриманих травм.

Поліція затримала правопорушника відповідно до порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль, який брав участь в дорожньо-транспортній пригоді, був вилучений і поміщений на майданчик тимчасового утримання.

Винуватцю ДТП повідомляли про підозру за ч.3 ст. 286-1, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують ТЗ у стані сп'яніння. Він може втратити волю на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортним засобом на термін від 5 до 10 років.

Крім цього, поліція Борисполя нагадує громадянам про те, що необхідно дотримуватися правил дорожнього руху і не сідати за кермо в стані сп'яніння, щоб не наражати на небезпеку ні своє життя, ні життя інших людей.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що під Києвом "Газель" протаранила маршрутне таксі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом сталася смертельна аварія, в якій загинуло дві людини, одна з яких — дитина.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, коли українські водії повинні проходити медогляди.