Ні для кого не секрет, що Україна - дуже красива країна, яка багата на чарівні і унікальні місця, де можна відмінно відпочити. Так, українцям розповіли, де можна добре провести час і насолодитися прекрасним відпочинком з красивими видами.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

На території України можна провести незабутню відпустку з безліччю вражень. Найголовніше - вибрати необхідну локацію. Є тихі і красиві місця, де ніхто не зможе перешкодити, а є навпаки, дуже галасливі і людні локації.

Найкрасивіші "дикі пляжі"

Для більшості людей, які хочуть відпочити від міської суєти, дуже важлива тиша і малолюдність. Саме тому люди їдуть в дуже красиві місця, де можна пожити в наметах і відпочити від людних міст.

Острів "Джарилгач"

Знаменитий острів в Україні, який знаходиться в Херсонській області, недалеко від Скадовська. Його площа становить 62 квадратних кілометри, завдяки чому його територія виглядає досить великою. Головна особливість цього красивого місця-білосніжний пісок на пляжі і чисте море, яке віддає бірюзовим кольором.

Острів
Острів

Найголовніше те, що там відсутні забудови, так як там розташовані рідкісні види рослин і тварин. На цьому унікальному острові можна побачити кабанів, оленів, а до самого пляжу частенько підпливають Дельфіни.

Що стосується моря, то можна купатися з боку Скадовська. Там знаходиться шикарний пляж зі спокійною водою, де можна безпечно відпочивати з дітьми.

Також є місця, де море – більш глибоке, а пляжі засипані білосніжним піском.

Що стосується місця розташування чудесного острова, то до нього можна дістатися на катері. На острові є спеціальний кемпінг, де є все необхідне для комфортного проживання: кухня, туалети, душі, а також кафе, де можна перекусити, якщо не хочеться готувати.

Неймовірна локація для тихої та спокійної відпустки

Кінбурнська коса. Вона розташована між Чорним морем і лиманом в Миколаївській області. Ця локація ідеально підходить для людей, які люблять "дикий відпочинок". Це місце ідеально підходить для людей, які хочуть відпочити від міської суєти на малолюдному острові.

Нагадаємо, що українцям розповіли, що море в Кирилівці викликає алергію.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у літньому таборі сталося масове отруєння у дітей.

Також портал "Hyser" писав, що на Азовському морі позакривали пляжі.