Стало відомо про жахливу подію - в Німеччині, в районі Ангальт-Біттерфельд, розбився маломісний літак, де на борту перебувало 4 людини. Найжахливіше те, що з чотирьох чоловік загинувши троє.

Про це повідомляє портал «OBOZREVATEL»

Ця жахлива подія трапилася в неділю, 18 липня 2021 року. Як відомо, в транспортному засобі знаходився пілот, якому було 55 років, і троє пасажирів, з яких двоє дітей віком 14 і 17 років.

На превеликий жаль, пілот і неповнолітні пасажири загинули, а ще одного пасажира відправили в лікарню з численними важкими травмами. Його особистість і вік поки не відомі. Негайно на місце аварії прибули співробітники правоохоронної служби, рятувальні органи і медики.

Як відомо, Польський літак впав в районі аеродрому Реннеріц. Федеральне бюро Німеччини, яке розслідує авіакатастрофи, намагається встановити причину аварії.

Судячи з інформації в мережі, відомо, що маломісний літак впав біля лісосмуги.

Людину, якій вдалося вижити, в терміновому порядку відправили до медичного закладу Галле на вертольоті. Як повідомляють місцеві правоохоронні органи, Федеральне управління цивільної авіації взяло на себе розслідування і пообіцяло якомога швидше з'ясувати причину цієї жахливої події.

Крім цього, співробітники поліції розповіли про те, що ця страшна подія сталася в другій половині дня в неділю, 18 липня.

Це не єдиний випадок, коли літак впав Цього місяця. Відомо, що на російському півострові Камчатка також стався жахливий інцидент. 6 липня розбився ще один літак, в якому знаходилося 22 людини. На превеликий жаль, всі 22 людини загинули. Серед цих людей було 6 чоловік екіпажу і одна маленька дитина.

Є інформація, в якій йдеться про те, що літак зачепив гору при посадці. Через дуже погану видимість пілотам не вдалося впоратися з керуванням літака, і вони зникли з радарів. Рятувальні служби миттєво відреагували на ситуацію і вирушили на пошуки літака, що розбився.

Нагадаємо, що через жахливу ДТП десятки пасажирів опинилися в безвихідному становищі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", на трасі Київ-Одеса стався зсув і рух було перекрито.

Також портал "Hyser" писав, що неадекватний чоловік збив жінку і врізався в заправку.