У неділю, 18 липня 2021 року, у селі Печихвости в Луцькому районі Волинської області сталося трагічне дорожньо-транспортна пригода. Повідомляється, що учасниками дорожньої аварії стали діти, які серйозно постраждали через те, що водій втратив керування.

Про це повідомляють у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Стало відомо, що в неділю сталася страшна аварія, в результаті якої є загиблі і поранені. Згідно з попередньою інформацією, дорожня пригода сталася через помилку водія, який не впорався з керуванням.

Повідомляється, що через це автомобіль вилетів з дороги і на швидкості протаранив дерево. Стало відомо і про наслідки аварії, яка стала надзвичайно серйозною. Так, в результаті зіткнення три людини померли на місці, серед загиблих опинилася і дитина, якій було всього 4 роки.

Крім загиблих, є ще й постраждалі, аварія серйозно відбилася на стані здоров'я дев'ятьох осіб. Медики, які прибули на місце події, терміновим чином відвезли цих людей до медичного закладу. За словами лікарів, у них були травми різного ступеня тяжкості.

На жаль, в число постраждалих від аварії людей входили і діти, вік яких становить від 2-х до 10-ти років. Пізніше з'ясувалося, що в аварію потрапив автомобіль марки Ford Focus, а люди поверталися з відпочинку.

Для того, щоб ліквідувати наслідки дорожньо-транспортної пригоди, на місце прибули 4 рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій та одна одиниця техніки. На місці працювали співробітники правоохоронної служби, рятувальні органи та медики швидкої допомоги.

Нагадаємо, що у Рівненській області сталася страшна дорожня пригода за участю автомобіля і мікроавтобуса.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Борисполі сталася дорожньо-транспортна пригода з вантажними автомобілями.

Також портал "Hyser" писав, що у Київській області автомобіль "Газель" врізався в маршрутний засіб з людьми всередині салону.